Politerno > Україна і світ > Тимошенко спробує заблокувати розгляд у Раді закону про ринок землі (Відео)

Тимошенко спробує заблокувати розгляд у Раді закону про ринок землі (Відео)

  • 18 Листопада, 2019
  • 2306 Переглядів
  • 0

“Батьківщина” звернеться до Конституційного суду за тлумаченням, чи може Рада приймати, а президент підписувати закон про ринок землі без проведення всеукраїнського референдуму.

Про це під час брифінгу заявила лідер партії голови партії Юліїя Тимошенко.

“Один із пунктів плану – це звернутися до Конституційного суду за тлумаченням, чи може Верховна Рада, президент, приймати/підписувати закони про розпродаж сільськогосподарської землі без всеукраїнського референдуму”, – зазначила політик.

Тимошенко заявила, що закон про продаж землі порушує близько 10 статей конституції.

Вона повідомила, що її партія звернеться до суду з проханням про невідкладний розгляд цього питання, щоб отримати відповідь протягом місяця.

Тимошенко розраховує, що Конституційний суд ще до другого читання прийме рішення, що без референдуму в Верховній Раді не може розглядатися жоден законопроєкт про ринок землі.

Нагадаємо, під час брифінгу 13 листопада та після голосування у першому читанні за законопроєкт про ринок землі лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко заявила, що її фракція у Верховній Раді переходить в опозицію до влади.

14 листопада лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко презентувала у Верховній Раді законопроєкт, який майже вдвічі знизить ціну на газ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE