Politerno > Тернопільщина > На Тернопільщині коронавірус виявили у 4 дітей, найменша у важкому стані

На Тернопільщині коронавірус виявили у 4 дітей, найменша у важкому стані

  • 28 Березня, 2020
  • 3118 Переглядів
  • 0

У Тернопільській міській дитячій лікарні знаходяться 6 пацієнтів з COVID-19, з них четверо дітей. Стан дитини, якій 1,5 року важкий.

Про це повідомляє Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом.

“Сьогодні COVID-19 підтвердили ще в двох дітей та мами з Монастириського району. Вони – в інфекційному відділенні. Дітям 13 і 14 років, їх стан середньо-важкий, стан мами – відносно-задовільний.
Також в інфекційному відділенн іє одинадцятирічна дитина та її мама з Монастириського району. Стан хворих – відносно-задовільний.
Уреанімаційному відділенні Тернопільської міської дитячої лікарні проходить лікування дитина, якій 1,5 року, з Кременецького району. У неї підтвердили COVID-19. Стан дитини – важкий-стабільний, підтверджена пневмонія. Ймовірне джерело інфікування – родич, який повернувся з Польщі”, – розповіли в штабі.

Раніше ми повідомляли, що у селі Лідихів Тернопільської області зафіксували перший випадок зараження коронавірусом COVID-19 у півторарічної дитини.

Також стало відомо, що у Монастириському районі Тернопільської області коронавірусом інфіковано 36 осіб, з них 21 медик. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Монастириської райдержадміністрації Павло Дронь.

Читайте також: Кошти тернопільської громади йдуть не на боротьбу з коронавірусом, а на піар мера, – “Сила людей”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE