Politerno > Україна і світ > Зеленський поскаржився на громадян, які вимагають посадок, але проти його впливу на силовиків

Зеленський поскаржився на громадян, які вимагають посадок, але проти його впливу на силовиків

  • 22 Квітня, 2020
  • 741 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський бідкається, що громадяни вимагають обіцяних ним рік тому покарань корупціонерів, але він не має таких повноважень.

Про це він заявив під час інтерв’ю для фільму “Рік президента Зеленського”, який показав телеканал “Україна”.

“”Весна прийде саджати будемо”. Тут треба розібратися нашим громадянам, чого вони хочуть. Тому що частина громадян кажуть “де посадки?”. Я дійсно цього дуже хочу і це буде, але коли я починаю дзвонити комусь із наших правоохоронців і казати “де результат? Ми обіцяли людям”, інша частина громадян починає говорити “ти президент, це не твої повноваження, ви не можете до себе кликати правоохоронців”… Чого вони (громадяни – ред.) хочуть більше, посадок чи впливу президента?”,  – обурився Зеленський.


Читайте також:
Чи виконав Зеленський свої “стадіонні обіцянки”

Він заявив, що впливу президента на правоохоронні органи, “з тієї точки зору, що цю людину треба посадити, а цю не треба чіпати”, немає. Але він впевнений, що має бути вплив у вигляді щотижневих запитань про результати роботи.

Зеленський впевнений, що люди хочуть бачити від нього такий контроль правоохоронців.

Раніше, 22 квітня Офіс президента повідомив, що покаже фільм про першу річницю президентства Володимира Зеленського.

Зазначалось, що фільм вийде в ефір о 19:00 на офіційних сторінках Офісу президента України в соціальних мережах. Крім того, за повідомленням ОП, фільм можна буде переглянути на низці провідних українських телеканалів”.

Під час інтерв’ю для фільму Зеленський заявив про плани повністю змінити підхід до медреформи.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, президент Володимир Зеленський запропонував Міхеілу Саакашвілі стати віцепрем’єром з реформ. Саакашвілі повідомив, що приймає пропозицію президента Володимира Зеленського і готовий стати віцепрем’єром із питань реформ.

 Читайте також: Електорат Зеленського “перетікає” насамперед до ОПЗЖ, – журналіст


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE