Politerno > Україна і світ > “Дyжe хочеться їсти”: виснaжeнi обмеженнями уряду жителі Мелітополя вийшли на прoтeст (Відео)

“Дyжe хочеться їсти”: виснaжeнi обмеженнями уряду жителі Мелітополя вийшли на прoтeст (Відео)

  • 22 Квітня, 2020
  • 1135 Переглядів
  • 0

Певній чистині громадян України не страшний коронавірус – набагато страшніше те, що скоро буде нічим годувати сім’ї.

У Мелітополі Запорізької області підприємці, які торгують на міських ринках, прийшли протестувати під будівлю мерії.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Журналісти пишуть, що городянам не страшний коронавірус, набагато страшніше те, що нічим годувати сім’ї. Серед тих, хто прийшов, багато торговців одягом, якщо торгівля продуктами харчування хоч зрідка, але дозволялася, то промисловими товарами торгувати заборонено з самого початку карантину.

Люди не тільки не продали одяг з зимового сезону, але і не закупили товар на літо. А це означає, що найближчим часом ситуація для них стане зовсім критичною. На питання, навіщо прийшли, відповідають “дуже їсти хочеться”.

А ось Telegram-канал “ЗеРада” пише, що люди в Мелітополі доведені до відчаю. Ще тиждень-два карантину і по всій країні ми станемо спостерігати протести людей, які втратили роботу, дохід і змушені виживати.

Якщо зараз не вжити превентивних заходів і не дозволити роботу дрібним підприємцям, то влада отримає сотні тисяч противників, які голосували за Зеленського і партію “Слуга Народу”.

Нагадаємо, на засіданні уряду 22 квітня Кабінет міністрів продовжив дію обмежувальних заходів у зв’язку з пандемією коронавірусу до 11 травня.

Читайте також: Куди підуть гроші для боротьби з коронавірусом – рішення Уряду

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE