Politerno > Україна і світ > “І зарплату вони в Раді отримують з бюджету України!”: “слуги народу” вшанували загиблих сепаратистів в Одесі

“І зарплату вони в Раді отримують з бюджету України!”: “слуги народу” вшанували загиблих сепаратистів в Одесі

  • 2 Травня, 2020
  • 941 Переглядів
  • 0

Нардепи з фракції “Слуга народу” Олексій Леонов та Артем Дмитрук поклали квіти до будинку профспілок в Одесі, у якому 2 травня 2014 року загинула група сепаратистів під час протистояння з прихильниками Євромайдану.

Про це інформує Українську службу інформації.

“Будинок профспілок сьогодні. Спочатку поліція сказала, що взагалі нікого не пропустить. Потім, що пускатимуть по дві людини для покладання квітів. З бокового входу вже встигли зайти два народні депутати – Олексій Леонов та Артем Дмитрук”, – написав у фейсбуці журналіст Михайло Штекель.

Головний редактор Цензор.нет Юрій Бутусов так прокоментував цю подію:

“Квітень 2014-го в Одесі – в масці виступає і відкрито погрожує вбивствами і розправами над громадянами України Геннадій Кушнарьов – один з ватажків Антимайдану Одеси. Кушнарьов був одним з організаторів нападу на українську демонстрацію на Грецькій 2-го травня 2014 го, і задихнувся на смерть під час пожежі в Будинку профспілок. Це для перегляду президенту Зеленському, і його “слугам” – депутатам Артему Дмитруку і Олексію Леонову, які сьогодні поклали квіти в пам’ять про Кушнарьова і його спільників:

Ні, ви тільки уявіть – народні депутати України покладають квіти зраднику, який помер за те, щоб Одеса стала “Російським містом”, і нічого у них в голові не заклинює, і зарплату вони в Раді отримують з бюджету України! Це хто там в Будинку профспілок невинні жертви? Це про них ви сумуєте – хочете, щоб в Одесі стріляли, вбивали, і перетворили в “російське місто”?

Ось дивіться, запам’ятовуйте, думайте, перш ніж говорити, що ви не знаєте, хто ж спровокував зіткнення в Одесі! Підвищуйте освітній рівень, не ображайте своїми неосвіченими заявами в дусі проросійської пропаганди пам’ять справжніх Героїв України, які зупинили російську агресію і дали вам можливість сісти в свої крісла. Владі треба вчитися бути гідною своїх громадян, які ризикнули собою і врятували Одесу 2-го травня від таких як Кушнарьов, щоб зберегти Україну як державу.

Читайте також: Бондаренко показав переписку з погрозами з ОП, Трофімов назвав її політтехнологією

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE