Politerno > Україна і світ > ДБР зайнялося міністром інфраструктури Криклієм

ДБР зайнялося міністром інфраструктури Криклієм

  • 11 Травня, 2020
  • 943 Переглядів
  • 0

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження проти міністра інфраструктури Владислава Криклія. 

Провадження відкрито за заявою представника «Слуги народу» Олександра Куницького, пише Telegram-канал «Дубінскій.про» .

Читайте також: Дубінський збиратиме підписи за звільнення “марної істоти” Лещенка з УЗ

Справу проти міністра відкрили за фактом схеми сертифікації газобалонного обладнання на автомобілях. Зокрема, за словами нардепа Куницького, “Криклій з подільниками прийняли ряд постанов Мінінфраструктури”.

Зазначається, що з початку 2018 року і до кінця 2019 року акредитовані лабораторії (по Україні їх кілька сотень) самі видавали сертифікати на автомобілі з ГБО. Але потім їм акредитацію не продовжили. Все в лабораторіях залишилося як раніше, але права видавати сертифікати їх позбавили. Пройти сертифікацію ГБО можна в органах сертифікації, зазначених в переліку на сайті МІУ, у яких укладені договори з випробувальними лабораторіями.

«Тепер їх видачею займаються 8 структур на всю Україну. Їх повністю контролює «права рука» Криклія – Павло Шевченко, людина, яка завідує тіньовим офісом міністра. При цьому, ціна з 800 гривень збільшилася до 3 тис. гривень», – йдеться в публікації.

Як зазначає видання 368.media, нещодавно Криклія як свідка викликали в Міністерство внутрішніх справ у справі про незаконну сертифікації іномарок.

Читайте також: Криклій встановив в портах одні з найвищих в світі тарифів (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE