Politerno > Україна і світ > “Нафтогаз” має повернути державі 72 мільярди, й Україні не потрібні будуть запозичення – Тимошенко

“Нафтогаз” має повернути державі 72 мільярди, й Україні не потрібні будуть запозичення – Тимошенко

  • 13 Травня, 2020
  • 3441 Переглядів
  • 0

Врятувати від боргового ярма, до якого сьогодні Україну намагається ввігнати влада, збільшуючи зовнішні запозичення, можна припинивши корупцію в одному лише «Нафтогазі». В бюджет вдасться спрямувати 72 мільярди гривень.

Для цього президентська партія має припинити гальмувати розгляд відповідного питання, заявила голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час виступу у Верховній Раді.

Лідер політсили нагадала, що в парламентську слідчу комісію були передані докази про те, що за останні чотири роки НАК «Нафтогаз» не перерахував у державний бюджет величезні суми.

«72 мільярди гривень – це рівно стільки, скільки ми цього року очікуємо від Міжнародного валютного фонду.І коли ми під час засідання ТСК порушили питання про внесення до порядку денного не просто підняття 72 мільярдів, а негайне спрямування до дохідної частини бюджету цих грошей, то вісім депутатів від «Слуги народу» в ТСК проголосували проти розгляду цього питання, – обурилася Юлія Тимошенко.

Голова «Батьківщини» закликала представників монобільшості, президента та уряд припинити захищати корупціонерів.

«Я звертаюся до фракції «Слуга народу», президента й уряду, який тут зараз присутній, негайно розглянути це питання, негайно дати право своїм «слугам народу» в ТСК прийняти до розгляду це питання і зарахувати ці доходи до державного бюджету, притягнути до кримінальної відповідальності Коболєва та всю зграю. Потрібно працювати в інтересах держави, а не продовжувати корупцію!» – наголосила Тимошенко.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE