Politerno > Україна і світ > Зеленський запропонував журналістам підготувати формат пресконференції – але на наступний раз

Зеленський запропонував журналістам підготувати формат пресконференції – але на наступний раз

  • 20 Травня, 2020
  • 863 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський запропонував журналістам на наступну пресконференцію підготувати пропозиції щодо формату, який би дозволив брати участь у ній усім охочим ЗМІ.

Про Зеленський сказав на початку пресконференції, приуроченій до першої річниці інаугурації його як президента.

“Хочу домовитися, що, як у спорті матч відбудеться при будь-якій погоді, наша пресконференція чи пресдіалог – навіть якщо піде дощ, будемо продовжувати.

Мені сказали сьогодні зранку, що є якісь питання, що не всіх журналістів зареєстрували. Я знаю, що це дуже важливо для журналістів.

Я готовий відповідати на будь-які питання, але ви знаєте, що у нас у країні близько 40 тисяч журналістів. Тому наступного разу на нашу пресконференцію ми чекаємо від журналістської спільноти: підготуйте нам пропозицію, як я можу спілкуватися з усіма журналістами – формат пресконференції”, – зазначив президент.

Зеленський додав, що пафосних промов говорити не буде і перейде одразу до відповідей на запитання журналістів.

Однак президент порадів, що “декілька днів поспіль у нас дуже гарна статистика: кількість людей, які захворіли на коронавірусну хворобу, дорівнює кількості людей, які одужали”.

Журналістам перед початком розмови роздали таблички, які вони можуть піднімати, задаючи питання.

Нагадаємо, видання проросійського блогера Шарія “Шарій.нет” отримало акредитацію на пресконференцію до президента Володимира Зеленського на 20 травня, у той час як низці українських ЗМІ відмовили.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE