Politerno > Україна і світ > Суддя Вовк зобов’язав ОГП відкрити справу щодо втручання Байдена в роботу Шокіна

Суддя Вовк зобов’язав ОГП відкрити справу щодо втручання Байдена в роботу Шокіна

  • 21 Травня, 2020
  • 1586 Переглядів
  • 0

Суддя Печерського райсуду Києва Сергій Вовк зобов’язав Офіс генерального прокурора розпочати справу щодо втручання колишнього віце-президента США Джо Байдена у діяльність ексгенпрокурора України Віктора Шокіна.

“Зобов’язати компетентну особу… Офісу генерального прокурора внести у Єдиному реєстрі досудових розслідувань…відомості про втручання у діяльність колишнього генерального прокурора України ОСОБА_1 – саме громадянина Сполучених Штатів Америки ОСОБА_5, колишнього віце-президента США”, – йдеться у рішенні суду.

Відомості в ЄРДР мають внести за ознаками злочину за ч.2 ст.343 КПК України (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу).

Номер кримінального провадження  62020000000000236 від 24.02.2020 року.

Відзначається, що ухвала судді оскарженню не підлягає.

19 травня народний депутат Андрій Деркач оприлюднив аудіоматеріали, які, за його словами, можуть свідчити про вплив ексвіцепрезидента США Джозефа Байдена на п’ятого президента України Петра Порошенка.

Нагадаємо, 19 травня нардеп Андрій Деркач оприлюднив аудіоматеріали, які, за його словами, можуть свідчити про вплив ексвіце-президента США Джозефа Байдена на п’ятого президента України Петра Порошенка.

Експрезидент Петро Порошенко назвав опрілюднені нардепом Андрієм Деркачем аудіофайли фейком і звинуватив в організації провокації Ігоря Коломойського, Офіс президента і Росію.

Безпековий комітет Сенату США, який контролюють республіканці, направить повістку в рамках розслідування щодо сина колишнього віце-президента Джо Байдена Хантера Байдена, згідно якої він повинен надати документи, що стосуються роботи в українській енергетичній компанії Burisma.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE