Politerno > Тернопільщина > Прокуратуру Тернопільщини очолив колишній військовий прокурор – чого очікувати на цей раз

Прокуратуру Тернопільщини очолив колишній військовий прокурор – чого очікувати на цей раз

  • 18 Вересня, 2020
  • 3503 Переглядів
  • 0

Андрій Миколайчук і звільнений Микола Петришин

Генпрокурорка Ірина Венедіктова 18 вересня призначила керівником Тернопільської обласної прокуратури Андрія Миколайчука.

Андрій Миколайчук народився 14 листопада 1978 року в  м. Коростень Житомирської області. 

У 2001 році закінчив Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого».

З лютого 2002 року працював на різних посадах у військових прокуратурах Центрального та Південного регіонів України, сил антитерористичної операції та об’єднаних сил.

Новопризначений прокурор Тернопільщини донедавна працював заступником начальника відділу у військовій прокуратурі об’єднаних сил в Донецькій області. Ще раніше – військовим прокурором Черкаського гарнізону Центрального регіону України і військовим прокурором Київського гарнізону Центрального регіону України.

Слід зазначити, що ресурси міського голови Сергія Надала почали атаку й на цього новопризначеного прокурора області. Так, видання з орбіти мера Тернополя уже акцентує увагу своїх читачів на тому, що одне з призначень Миколайчука відбулося за ініціативи екс-генпрокурора Віктора Шокіна.

За даними наших співрозмовників, за “банкетним скандалом” зі звільненим Миколою Петришиним стояв саме Сергій Надал, а Олександр Божко, який доніс про “погрози Петришина” начальству, діяв не за власної ініціативи. 

Чекати нам на черговий резонанс в обласній прокуратурі чи ні – покаже час. Радимо Андрію Миколайчуку бути вкрай обережним.

Нагадаємо, призначеного тиждень назад прокурора Тернопільщини Миколу Петришина звільнено з посади за власним бажанням.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE