Politerno > Україна і світ > У Києві водій в’їхав у натовп, загинули 2 людини – водій каже, що втратив свідомість. ВІДЕО – ФОТО

У Києві водій в’їхав у натовп, загинули 2 людини – водій каже, що втратив свідомість. ВІДЕО – ФОТО

  • 30 Жовтня, 2020
  • 657 Переглядів
  • 0

У Києві на Майдані Незалежності водій іномарки допустив наїзд на зупинку громадського транспорта, в результаті чого  загинули 2 людини, ще 3 травмувалися.

“Масштабна і дуже серйозна автотроща сталася щойно на Майдані Незалежності. Є серйозно травмовані. Інформація уточнюється. Свідки з місця кажуть, що винуватець аварії бухий. Також додається, що двоє постраждалих не подають ознак життя”, – йдеться у повідомленні.

“Внаслідок ДТП загинуло двоє осіб та кілька чоловік отримали тілесні ушкодження. Наразі на місці події працюють представники профільних служб і відомств.

Попередньо встановлено, що водій іномарки не впорався з керуванням та в’їхав у зупинку громадського транспорту, де перебували люди. Внаслідок ДТП, дві людини загинули на місці події, а ще кілька – отримали тілесні ушкодження. Лікарі їм надають необхідну медичну допомогу”, – повідомляє поліції Києва.

Поліція спілкується із 66-річним водієм транспортного засобу, що скоїв наїзд на людей та перевіряють його на стан сп’яніння.

Згодом стало відмо, що водій, який став винуватцем ДТП та загибелі двох людей на столичному Майдані Незалежності, запевняє, мовляв, він втратив свідомість.

Водій після затримання розповів, що він втратив свідомість та втратив контроль над управлінням автомобілем. Повідомляється, що він нещодавно переніс операцію та погано себе почував.

На пізніше оприлюдненому відео чітко видно, що чоловік задовго до смертельного ДТП врізався в інший автомобіль.

Заступник глави МВС Антон Геращенко у Facebook заявив, що водій Land Rover, за попередніми даними, був тверезий. Також проведуть додаткову експертизу крові та сечі.

Керувати транспортним засобом у хворобливому стані, у стані стомлення, а також перебуваючи під впливом лікарських препаратів, що знижують швидкість реакції і увагу, заборонено.

За попередніми даними, водій автомобіля Land Rover, втративши контроль за керуванням, виїхав на пішохідну зону площі Майдан Незалежності, де в’їхав у натовп людей, після чого на проїжджій частині Хрещатику протаранив декілька авто.

Унаслідок ДТП двоє людей загинули на місці, ще четверо отримали травми. На місці події працюють правоохоронці.

65-річний водій буде затриманий. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE