Politerno > Україна і світ > Опубліковано таємні записи з кабінету глави Окружного адмінсуду Києва Вовка. ВIДЕО

Опубліковано таємні записи з кабінету глави Окружного адмінсуду Києва Вовка. ВIДЕО

  • 31 Жовтня, 2020
  • 664 Переглядів
  • 0

Оприлюднено частину записів з кабінету глави Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка.

Загальний обсяг аудіозаписів – понад 2000 годин. Частина аудіозаписів опублікована “Слідство.Інфо” в документальному фільмі “Нарадча кімната”.

Увага! Ненормативна лексика!

Прослуховування було встановлено детективами НАБУ перед останніми президентськими виборами. На записах ідентифіковані голоси самого Вовка, його заступника Євгена Аблова і судді Окружного адмінсуду Ігоря Погрібніченка. Крім того, на записах є нині перший заступник Генпрокурора Роман Говда. Прокурору Вовк допоміг позбутися “засранця” Олександра Авдєєнка – колишнього підлеглого Говди, який вирішив поновитися на роботі через ОАСК.

“Він не виграє. Все нормально …”, – заспокоює прокурора Вовк.

На записах є розмова Вовка з якимось Сергієм Івановичем, в якій, на думку журналістів проєкту, йдеться про прохання Вовка включити в число впливових людей у ​​Вищій кваліфікаційній комісії суддів своїх людей. За версією журналістів, йдеться про колишнього заступника міністра внутрішніх справ України – керівника апарату Сергія Чеботаря, який був фігурантом справи “рюкзаків Авакова”. Прохання Вовка була виконане. Нагадаємо, що одне з ключових рішень у справі “рюкзаків Авакова” було винесене саме в Окружному адмінсуді Києва. Ухвалював це рішення заступник голови ОАСК Аблов.

Нагадаємо, Окружний адмінсуд Києва ухвалив рішення відсторонити від посади директора НАБУ Артема Ситника та наказав Мін’юсту викреслити його з реєстрів як керівника.

Національне антикорупційне бюро пов’язуює рішення ОАСК, яке зобов’язує директора НАБУ Артема Ситника покинути посаду, із тим, що суддів викрили на зловживаннях та спробі захоплення влади, а тому оскаржить рішення суду.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE