Politerno > Тернопільщина > Підприємці “Південного” вимагають від Надала зупинити знищення кіосків. Подробиці

Підприємці “Південного” вимагають від Надала зупинити знищення кіосків. Подробиці

  • 12 Листопада, 2020
  • 1487 Переглядів
  • 0

У четвер, 12 листопада, під міською радою протестували проти знесення кіосків поруч з ринком «Південний».

Перед тим, 9 листопада, до даних кіосків нагрянули представники муніципальної поліції і почали самовільно їх прибирати, хоча без рішення суду їх демонтаж – незаконний.

 

Як повідомив «Politerno» власник ринку «Південний» Юрій Мельник, мова йде про кіоски, які знаходяться на суміжній з ринком ділянці, сервітут на яку міська рада Тернополя вперто не бажає продовжувати.

«Люди, які орендують ці кіоски можуть залишитися без хліба, а це 15 підприємців та їхні сім’ї. Чому раніше жодних проблем не виникало, а з минулого року з’явилися перешкоди? Я написав шість заяв на продовження сервітуту і мені без жодних вагомих підстав відмовляють», – каже пан Юрій.

За його словами, за лаштунками цієї справи майоріє постать генерального директора ТОВ «Тернопільський міський ринок ЛТД» Юрія Ворка, котрого пов’язують дружні стосунки з міським головою Сергієм Надалом.

Тут слід зазначити, що Юрій Ворко проходить організатором по кримінальні справі щодо вимагання, у якій потерпілим є Юрій Мельник. У 2019 році в одному з кафе в центрі Тернополя затримали трьох рекетирів, котрі чинили тиск на підприємця з метою «віджиму» його власності. У найближчий час справу розглядатимуть у суді.

Сам власник «Південного» розглядає дві причини відмови у продовженні сервітуту: або на ділянку «поклав око» Ворко, або ж «наїздом» на кіоски на нього пробують натиснути перед судом по справі про вимагання.

Також Юрій Мельник написав кілька заяв у владні та силові органи, звернувся за підтримкою в асоціацію пілотів України, так як має великий стаж роботи в авіації.

Ми слідкуємо за цією історією і в найближчий час повідомимо більше подробиць.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE