Politerno > Україна і світ > В ОПУ вирішили частково модерувати ситуацію щодо касових апаратів для ФОП

В ОПУ вирішили частково модерувати ситуацію щодо касових апаратів для ФОП

  • 18 Листопада, 2020
  • 694 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський висловив здивування через те, що ФОПи не можуть отримати чіткого роз’яснення щодо обов’язкового запровадження касових апаратів.

Офіс президента планує зайнятися модеруванням цієї ситуації, у середу проведуть термінову нараду – заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в коментарі “Інтерфакс-Україна“. 

 

“Парламент, на нашу думку, повинен знайти рішення, яке врахує інтереси і держави, і всіх платників податків, і тих підприємців, які протестують, вимагаючи відстрочки застосування норм по реєстраторах розрахункових операцій. Цей конфлікт явно затягнувся і явно переходить зі сфери економічного діалогу в сферу чистої спекулятивної політики”, – заявив Подоляк.

За його словами, Зеленський, реагуючи на “дивну нездатність депутатів знайти оптимальне рішення протягом декількох місяців”, вирішив частково взяти на себе модерацію цієї теми.

“Для цього президент хоче отримати аргументи всіх сторін і більш глибоко вивчити проблематику. Саме тому сьогодні (в середу – ред.) він екстрено вирішив провести відповідний селектор і отримати ґрунтовні коментарі від усіх зацікавлених сторін”, – додав радник голови ОП.

Подоляк додав, що модерацією теми займається керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

“На мій погляд, це єдино можливий формат на сьогодні, який дозволить отримати відповіді і рішення”, – сказав радник глави ОП.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE