Politerno > Україна і світ > Слідчі поліції та СБУ проводять обшуки у Музеї Революції Гідності. ФОТО

Слідчі поліції та СБУ проводять обшуки у Музеї Революції Гідності. ФОТО

  • 19 Листопада, 2020
  • 720 Переглядів
  • 0

Співробітники відділення розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності проводять обшуки в Музеї Революції Гідності.

Про це йдеться на сторінці Музею в мережі Facebook.

“У ці хвилини саме відкрили і проводимо міжнародний науковий форум, готуємо заходи до річниці Революції Гідності, тому… деталі згодом”, – йдеться в повідомленні.

На фото видно, що обшук проводять співробітники відділення розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності.

Генеральний директор музею Ігор Пошивайло у Facebook повідомив, що обшуки проводилися також у нього вдома.

“О 7 ранку увірвалися до хати з обшуком слідчі поліції та СБУ. Так само зранку ці ж хлопці заблокували роботу двох приміщень Національного музею Революції Гідності. Вилучено носії інформації (неправомірно) і документацію з фінансово-господарської діяльності”, – зазначив Пошивайло.

Нардеп “Європейської Солідарності” Володимир В’ятрович на сторінці в мережі Facebook зазначив: “Зараз у Музеї революції гідності СБУ здійснює обшуки. Влада не просто хоче, щоб ми забули про події зими 2013-2014, але й повернути нас у минуле часів Януковича”.

В’ятрович додав, що проводять обшуки навмисне перед річницею Майдану, “демонструючи, що не Майдан переміг, а вони взяли реванш”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE