Politerno > Україна і світ > “Нам не до святкового віча”: активісти анонсували автомарш до Зеленського у Феофанію із шинами і асфальтом

“Нам не до святкового віча”: активісти анонсували автомарш до Зеленського у Феофанію із шинами і асфальтом

  • 21 Листопада, 2020
  • 591 Переглядів
  • 0

ГО “Рух опору капітуляції” проведе зібрання на Європейській площі, після чого організовує поїздку у Феофанію, де наразі лікується від COVID-19 президент Володимир Зеленський.

Метою заходу є захист національних і громадянських прав українців, повідомляється на сторінці заходу у фейсбуці.

“Закликаємо всіх 21 листопада о 14:00 зібратися на Європейській площі, звідки ми їдемо у Феофанію, де Зеленський із ВІП-палати записує свої відосики… Прохання приїжджати на акцію автомобілем, брати людей, які не мають своїх транспортних засобів, брати шини і шматки асфальту: ми повернемо президенту те, що він підсунув нам замість ліків і апаратів ШВЛ”, – йдеться в анонсі.

Учасники акції висувають низку вимог, зокрема ліквідацію Окружного адмінсуду Києва, повернення повноважень НАЗКА, реформування СБУ та відкликання законопроєкту про референдум.

До пробігу також долучаться активісти Free Riff, які виступають за звільнення Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та Яни Дугар, обвинувачених у вбивстві Павла Шеремета.

Нагадаємо, Київський апеляційний суд скасував заочний арешт експрезидента-утікача Віктора Януковича у справі про розгін Майдану 18-20 лютого 2014 року.

Апеляційний суд заявив, що скасував заочний арешт експрезидента-втікача Віктора Януковича у справі про розгін Майдану через відсутніть документів, що підтверджували перебування Януковича в міжнародному розшуку.

Стосовно експрезидента-утікача Віктора Януковича діє другий заочний арешт, суд виніс постанову про його затримання для обрання запобіжного заходу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE