Politerno > Україна і світ > Тимошенко дала 5 завдань своїм партійцям, які формують владу на місцях. ВІДЕО

Тимошенко дала 5 завдань своїм партійцям, які формують владу на місцях. ВІДЕО

  • 23 Листопада, 2020
  • 772 Переглядів
  • 0

На пресконференції 23 листопада лідерка ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко визначила перші пріоритетні завдання для своїх депутатів усіх рівнів.

ВО “Батьківщина” посіла друге місце за кількістю депутатів по всій країні, поступившись лише “слугам народу”. На цьому наголосила Юлія Тимошенко під час пресконференції в Києві.

 

«Ці місцеві вибори, як я і попереджала, були всеукраїнським національним референдумом довіри чи недовіри чинному президенту. Також це був загальнонаціональний референдум сприйняття, підтримки або непідтримки стратегічного курсу, який проводиться у нашій державі», – зауважила лідер партії.

Юлія Тимошенко переконана: те, що за партію влади проголосували лише 17,6%, означає, що понад 80% людей в країні виступили проти чинного курсу гібридної колонізації України.

«Народ України сказав своє «за» докорінну зміну стратегії на стратегію національного розвитку, зміцнення держави, за економічний націоналізм, за те, щоб уся політика держави була поставлена на службу кожному українцю», – упевнена лідер «Батьківщини».

“Нам потрібно з вами негайно консолідувати всі зусилля місцевих громад і започаткувати нову стратегію, яка відповідає національним інтересам. Хотіла би зараз чітко поставити 5 пріоритетів, які потрібно зробити за перший місяць роботи нових рад усіх рівнів”, – зазначила Тимошенко.

Перше: за словами Тимошенко потрібно негайно вивчити ситуацію в усіх лікарнях і лабораторіях, які можуть надавати послуги з діагностики та лікування коронавірусу. Зрозуміти, чого не вистачає, щоб надавати допомогу людям, і сформувати перелік невідкладних дій.

Політик просить, щоб на перших засіданнях рад було прийнято спеціальні постанови із зверненням до президента, уряду, до більшості у ВР про необхідність створення фінансового фонду протидії ковіду в держбюджеті на наступний рік.

Друге: негайно проаналізувати ситуацію з тим, у якому стані знаходяться малі і середні підприємці на місцях, яка допомога їм потрібна. Другою постановою місцевих рад, на думку Тимошенко має бути заклик застосувати невідкладні дії, щоб допомогти бізнесу пережити цей складний період.

Третє – глибоке вивчення ситуації стосовно всіх руйнівних аспектів відносно освіти в Україні.

Четверте – зупинка розпродажу сільськогосподарської землі. Тимошенко закликає вимагати від президента України скасувати свій підпис під законом про ринок землі.

П’яте – вивчити екологічний стан територій, на яких розташовані громаді, створити повний перелік загроз та дій, які треба вжити для їх мінімізації.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE