Politerno > Україна і світ > Трамп вже звинувачує ФБР і Мін’юст у причетності до фальсифікацій на виборах

Трамп вже звинувачує ФБР і Мін’юст у причетності до фальсифікацій на виборах

  • 29 Листопада, 2020
  • 920 Переглядів
  • 0

Призначене Трампом керівництво ФБР і Мін’юсту могло бути причетним до «шахрайської» схеми підрахунку голосів на користь демократа Джо Байдена.

Про це президент США Дональд Трамп заявив у неділю в телефонному інтерв’ю телеканалу Fox News, передає Укрінформ.

“Це тотальне шахрайство”, – заявив Трамп про підрахунок голосів на виборах.

При цьому він висловив докір правоохоронним органам, що вони, на його переконання, залишалися бездіяльними та начебто були залучені у «оманливі» схеми.

«Як ФБР та Міністерство юстиції (реагували – ред.) – я не знаю – можливо, вони причетні до цього»,- наголосив нинішній господар Білого Дому.

Коли ведуча запитала його, чи порушило ФБР розслідування на підставі його тверджень про так зване шахрайство, Трамп образно заявив, що ця правоохоронна структура взагалі самоусунулась та «зникла безвісти».

Як повідомлялося, директор ФБР Крістофер Рей, а також генеральний прокурор США Вільям Барр, який очолює Міністерство юстиції, були призначені президентом Трампом та почали очолювати відомства у 2017 і 2019 роках відповідно.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп визнав перемогу демократа Джо Байдена на виборах президента США. Але, за його словами, Байден виграв лише завдяки «фальсифікаціям» і «відсутності спостерігачів».

Ветеран дипломатичної служби, старший радник обраного президента Джо Байдена Том Донілон може стати очільником Центрального розвідувального управління (CIA) США.

Раніше Джо Байден оголосив номінації на ключові посади в новій адміністрації, які відповідатимуть за напрями зовнішньої політики й національної безпеки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE