Politerno > Україна і світ > Арахамія заговорив про “інтелектуальний” локдаун, а Дубінський – коли очікувати жорсткого

Арахамія заговорив про “інтелектуальний” локдаун, а Дубінський – коли очікувати жорсткого

  • 30 Листопада, 2020
  • 1593 Переглядів
  • 0

Глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія розповів про те, що новий карантин буде не схожим на той, який українці пережили навесні 2020 року.

За його словами, мова йде про “інтелектуальний локдаун”.  

В ефірі телеканалу “Україна 24” Арахамія не виключив, що локдаун в Україні буде запроваджено на новорічні свята.

 

“У мене відчуття, що з точки зору занепаду економіки, потрібно постаратися дотягнути до новорічних свят, оскільки в цей час і так 90% підприємств не працюють. І тоді, якщо робити повний локдаун, то в цей час втрати для економіки будуть мінімальні. Постраждає найбільше, звичайно, сфера обслуговування і сфера розваг, але інші підприємства постраждають в меншій мірі”, – зазначив він.

Також він додав, що Кабмін України розглядає можливість введення “інтелектуального локдауна”, який буде враховувати реалії з захворюваністю на коронавірус в кожному регіоні.

“Уряд заявляє про певний інтелектуальний локдаун. Тобто не той повний локдаун, який був навесні, а такий… скоригований на реалії в кожному регіоні, в тому числі громадський транспорт і так далі”, – заявив Арахамія.

У свою чергу, нардеп зі “Слуги народу” Олександр Дубніський у своєму Фейсбуці розповів, коли Кабмін збирається ввести в Україні режим жорсткого карантину. 

“Кабмін планує ввести повний локдаун з 24 грудня по 15 січня”, – сказано в повідомленні Дубінського. 

Як повідомлялося, плани по введенню жорсткого карантину озвучувалися і раніше, зазначалося, що його введуть “з ймовірністю в 99,9%”. 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE