Politerno > Україна і світ > “Прийшов президент, прем’єр-міністр, рекомендували його”: більшість “слуг” за Шкарлета на посаді міністра освіти

“Прийшов президент, прем’єр-міністр, рекомендували його”: більшість “слуг” за Шкарлета на посаді міністра освіти

  • 16 Грудня, 2020
  • 554 Переглядів
  • 0

Більшість нардепів фракції “Слуга народу”  підтримують в.о. міністра освіти Сергія Шкарлета на посаду очільника відомства.

Про це сказала в коментарі журналістам заступниця голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук, передає Цензор.НЕТ.

 

“Є різні думки у фракції, більшість, це ще не 70%, але більшість, підтримує пана Шкарлета. Але, дійсно, є особиста думка кількох народних депутатів, які поки не готові за нього голосувати. Знову ж таки, з огляду на те, що зараз знову немає фізично 226 депутатів з монобільшості, то, очевидно, щоб проголосувати ті чи інші кадрові призначення, потрібно буде все-таки якесь залучення зовнішніх голосів”, – сказала Кравчук.

Відповідаючи на питання Цензор.НЕТ, чому немає інших кандидатів на цю посаду без історії з плагіатом, Кравчук зазначила: “Я не з профільного комітету, тому я не можу говорити особисто саме про нього. Але, дійсно, він вчора був єдиним кандидатом. І , до речі, колеги з профільного комітету що не висували інших кандидатів, на відміну від інших комітетів”.

Відповідаючи на запитання, чи не цікавилася вона особисто, чому саме цього кандидата пропонують, Кравчук сказав: “Прийшов президент, прем’єр-міністр, рекомендували його як кандидата. Зараз ми збираємо сигнальне голосування, буде зрозуміло скільки людей готові підтримати”.

Нагадаємо, в.о міністра освіти і науки Сергій Шкарлет розповів, яким він бачить навчання з 5 років в школі. Він назвав кілька аргументів на користь навчання в школах з п’яти років.

Також Шкарлет заявив, що міністерство не збирається відмовлятися від 12-річної шкільної освіти.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE