Politerno > Україна і світ > Після того, як Микитась не з’явився в суд, поліція доставила його примусово

Після того, як Микитась не з’явився в суд, поліція доставила його примусово

  • 31 Грудня, 2020
  • 768 Переглядів
  • 0

Шевченківський райсуд виніс ухвалу про привід підозрюваного у замовному викраденні людини забудовника Максима Микитася через неявку на засідання з обрання запобіжного заходу.

Слід зазначити, що 30 грудня суд не зміг обрати запобіжний захід Микитасю. Захист екснардепа Максима Микитася, який дав покази проти заступника голови Офісу президента Олега Татарова, заявив про провокацію в поліцейському розслідуванні.

Тож суддя Наталія Аббасова задовольнила клопотання сторони обвинувачення, зазначивши, що Микитась був повідомлений про час засідання, але не з’явився і не надав інформацію про причини неявки.

Поліція має доставити Микитася в суд на 13 годину.

Водночас адвокат підозрюваного у коментарі УП пояснив, що 29 грудня його підзахисного викликали на допит у поліцію. Допит мав відбутись 31 грудня о 10 годині ранку. У час, коли почався суд, Микитась саме з’явився до слідчого, однак, за словами Габрієляна, слідчу дію скасували, завчасно не попередивши захист.

Згодом Микитася було доставлено на засідання Шевченківського районного суду Києва щодо обрання йому запобіжного заходу.

Також на засідання прибули його адвокати.

Захист заявив, що вранці Микитась був викликаний на допит до слідчого, тому не з’явився на засідання вранці, слідча дія була скасована.

Нагадаємо, із 2 грудня Максим Микитась перебуває під домашнім арештом. Він пішов на угоду зі слідством у справі, яку розслідує НАБУ.

У Нацполіції заявили, що оголошення підозри ексголові “Укрбуду” Максиму Микитасю у викраденні та вимаганні не має нічого спільного із розслідуванням корупційних злочинів, у яких він фігурує.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE