Politerno > Україна і світ > В Україні таємно вакцинують обраних – Зеленський доручив дослідити питання

В Україні таємно вакцинують обраних – Зеленський доручив дослідити питання

  • 6 Січня, 2021
  • 1298 Переглядів
  • 0

Низка нардепів і урядовців таємно вакцинувалися проти COVID-19 нелегально завезеною до України з Ізраїлю вакциною Pfizer.

Про це у своїй колонці в “Обозреватель” написав бізнесмен Михайло Бродський.

 

“29 або 30 грудня чартерним рейсом до України таємно надійшла партія вакцини Pfizer: найімовірніше, її без розмитнення пронесли через “Зал офіційних делегацій”, прикриваючись паспортом якогось депутата.

За наявною у нього інформацією, прем’єр-міністр Денис Шмигаль і низка народних депутатів, зокрема і голова профільного медичного комітету ВР Михайло Радуцький, цього тижня відвідали клініку пластичної хірургії й косметології “Меділенд”, але не тільки і не стільки по укол ботоксу, скільки по першу дозу вакцини”, – зазначив Бродський.

За його даними, вони платили за щеплення по 2,5 тисячі євро.

“Нижче на фото ви можете побачити Михайла кРадуцького в компанії Романа Голдмана. Роман, за моїми даними, має прямий стосунок до клініки “Меділенд”. Припускаю, що і кРадуцький брав безпосередню участь у цій операції, і, як мені розповіли, він і Павло Фукс пропонують багатьом депутатам, політикам і просто багатим людям отримати додатковий імунітет, цього разу – від COVID-19. Або у вигляді хабаря, або за великі гроші”, – написав Бродський.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль дав доручення перевірити цю інформацію.

Згодом у ситуацію втрутився і президент Володимир Зеленський. Він заявив, що доручив Службі безпеки України та іншим правоохоронцям “негайно перевірити інформацію про нібито ввезення в Україну контрабандою вакцини від коронавірусу”.

“Якщо хтось справді додумався таємно та з порушенням закону ввезти вакцину для продажу, реакція має бути максимально жорсткою.

У держави є чіткий план вакцинації. Спочатку щеплення отримають люди з груп ризику та ті, хто на передовій у боротьбі з ковідом.

За контрабанду і контрафакт має бути покарання”, – заявив Зеленський.

У свою чергу журналісти “Страни” знайшли підтвердження того, що на базі приватної клініки “Mediland” в Києві проводять підпільну вакцинацію від коронавируса для віп-клієнтів.

Вони відвідали клініку “Mediland” під виглядом клієнтів. І з’ясували, що медзаклад дійсно надає послугу вакцинації від коронавируса.

Про це повідомила одна зі співробітниць клініки “Mediland”.

За її словами, вакцинацією займається окрема фірма, яка орендує в клініці приміщення.

“Дійсно, у нас роблять вакцину від коронавірусу. Але цим займаються інші лікарі, які сюди приходять саме для вакцинації. Це не просто лікарі, це ціла фірма, яка займається вакцинами. У нас вони орендують приміщення”, – розповіли в “Mediland” .

На побоювання “клієнтів” щодо якості вакцини співробітниця запевнила, що скарг від пацієнтів не надходило. А вакцинованих було вже “дуже багато”.

“Дуже багато людей вже було на вакцинації і з ними все нормально. Всі пішли живі, здорові і в гарному настрої. Нічого поганого не чула. Інакше усі б вже про це знали. Можете не турбуватися. Тут все нормально. У плані побічних явищ ніхто нічого не виявлено. Це 100%”, – заявила співробітниця клініки.

При цьому, коли у адміністраторів клініки безпосередньо по телефону питаєш чи можна вакцинуватися від коронавірусу, там кажуть, що їм про це нічого не відомо.

 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE