Politerno > Україна і світ > Forbes назвав тих, хто заробив на рості біткоїна найбільше

Forbes назвав тих, хто заробив на рості біткоїна найбільше

  • 12 Січня, 2021
  • 653 Переглядів
  • 0

Брати Уінклвосси очолили топ-6 інвесторів у біткоїни за версією Forbes, які найбільше заробили на різкому рості криптовалюти наприкінці 2020 року – їхні криптовалютні активи оцінили по 1,4 млрд доларів.

Про це йдеться у статті Forbes.

 

Зазначається, що брати Тайлер та Камерон Уінклвосси – засновники криптовалютної біржі Gemini, раніше були відомі тим, що свого часу подали позов проти Facebook, заявляючи, що Марк Цукерберг украв їхню ідею щодо створення соцмережі.

Далі у рейтингу йде Метью Розак – засновник блокчейн-стартапу Bloq. За оцінками Forbes, його криптовалютні активи становлять 1,2 млрд доларів, при цьому, ще рік тому їх оцінювали в 300 млн доларів.

Замикає топ-3 партнер-засновник венчурної компанії Draper Fisher Jurvetson Тім Дрейпер (1,1 млрд доларів).

“Долари – це валюта минулого. Біткоїн – це валюта майбутнього. Зараз ми спостерігаємо глобальний перехід від доларів до біткоїнів. Спостерігаючи це, я продовжую утримувати Bitcoin та купувати”, сказав він у коментарі виданню.

Далі у рейтингу – гендиректор бізнес-аналітичної компанії MicroStrategy Майкл Сейлор (600 млн доларів), засновник Galaxy Investment Partners Майк Новограц (478 млн доларів) та засновник криптовалюти Ethereum Віталій Бутерін (360 млн доларів).

Forbes підкреслює – рейтинг базується на припущенні, що інвестори не продавали свою криптовалюту, яку купували раніше.

Нагадаємо, найбагатшою людиною світу став засновник компанії Tesla Ілон Маск, який обігнав засновника Amazon Джеффа Безоса у рейтингу товстосумів.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE