Politerno > Україна і світ > Оренда яхти Порошенка на Галапагоських островах коштує близько $350 тисяч на місяць. ФОТО

Оренда яхти Порошенка на Галапагоських островах коштує близько $350 тисяч на місяць. ФОТО

  • 12 Січня, 2021
  • 1381 Переглядів
  • 0

Експрезидент України Петро Порошенко нібито був помічений на Галапагоських островах, що в Тихому океані.

Про це повідомляє Telegram-канал Картковий Офіс, який виклав фото дорогої яхти, на якій нібито відпочивав політик.

У повідомленні говориться, що політик разом зі своєю сім’єю в кінці листопада на умовах анонімності орендував одну з найдорожчих у цьому районі яхт ARCHIMEDES з портом приписки в Бристолі. Її вартість оцінюється в 75 млн євро, а оренда – 350 тис. дол. на місяць.

“Відпочиває Петро Олексійович всією сім’єю. На борту, окрім команди, разом з Порошенком ще дев’ять осіб. Після того, як місцеві журналісти ввечері підійшли до яхти і попросили авдієнції у Петра Олексійовича, борт підняв якір і пішов у невідомому напрямку попри те, що за правилами в пізній час яхта повинна залишатися на якорі”, – пише телеграм-канал.

У Мережі з’явилися фото яхти, яку нібито винаймав п’ятий президент України, хоча офіційно немає підтвердження цього і на фото неможливо впізнати, хто перебував на судні.

Напередодні Нового року ексдепутат Кременчуцької міської ради Дмитра Кавунник опублікував фото з літака, де він зустрів Порошенка.

“Летимо разом з Петром Порошенком! По суті, якщо відкинути всі понти – в життя усі рівні. При всьому моєму критичному ставленні до Петра Олексійовича я вдячний йому за ті складні роки президентства”, – йдеться в публікації від 29 грудня.

Пізніше депутат опублікував серію фотографій свого відпочинку з Еквадору.

За інформацією політолога Андрія Золотарьова, Порошенко вирушив далі – на Галапагоські острови, які належать Еквадору.

У списку мільярдерів американського журналу Forbes Порошенко посідає 1961-ше місце – його статки оцінюються в 1,4 мільярда доларів.

Нагадаємо, Кононенка викликали на допит у Національному антикорупційному бюро у справі про видачу за заниженою вартістю спецдозволу на користування державними надрами у Полтавській області.

Кононенко заявив, що не зможе прийти на допит в НАБУ, так як нібито проходить черговий курс відновлення здоров’я після отруєння ртуттю.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE