Politerno > Україна і світ > У Берліні завершилася зустріч “нормандських” радників – що відомо

У Берліні завершилася зустріч “нормандських” радників – що відомо

  • 12 Січня, 2021
  • 718 Переглядів
  • 0

У Відомстві канцлера Німеччини завершилися переговори політичних радників лідерів України, ФРН, Франції та Росії щодо врегулювання на Донбасі, які почалася сьогодні близько 15:00. 

Як повідомляє “Укрінформ“,  зустріч тривала трохи більше 6 годин.

Українську сторону представляли керівник ОП Андрій Єрмак, віцепрем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, представники РНБО.

Російську делегацію очолював заступник очільника Адміністрації президента Дмитро Козак. У коментарі “Інтерфаксу” він заявив, що нові переговори відбудуться через 2 тижні, можливо, онлайн.


Читайте також:
Ерзац Нормандії. Як Медведчук і Єрмак будуть оформляти капітуляцію перед Путіним

“Знайти остаточні рішення не вдалося, домовилися підготувати нові принципи і підходи до формування дорожньої карти Тристоронньої контактної групи з всеосяжного врегулювання конфлікту … Впродовж двох тижнів ще раз зберемося і обговоримо”, – сказав Козак

Як повідомило російське агентство “РИА Новости”,  подробиць зустрічі радників “нормандської четвірки” в Берліні жодна зі сторін поки не розкрила. Планувалося, що радники обговорять реалізацію домовленостей паризького саміту “нормандської четвірки” 2019 року в частині політичного врегулювання.

Зазначимо, зустріч радників лідерів України, Німеччини, Франції та Росії планувалася ще в грудні, однак з різних обставин вона не відбулася, тому зустріч перенесли на січень.

Нинішня зустріч у Берліні – п’ята після саміту 9 грудня 2019 в Парижі.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE