Politerno > Україна і світ > Наслідки вакцинації призовників в Криму: “понад 20 із температурою 39,7. Їм видано по мокрому рушнику і пігулці парацетамолу”. ВІДЕО

Наслідки вакцинації призовників в Криму: “понад 20 із температурою 39,7. Їм видано по мокрому рушнику і пігулці парацетамолу”. ВІДЕО

  • 15 Січня, 2021
  • 686 Переглядів
  • 0

У захопленому Криму більше 20 призовників РФ злягли з високою температурою, а один ледь не загинув, після обов’язкової вакцинації вакциною “Супутник V” у військовій частині № 83576

Про це розповідає на відеозаписі, опублікованому в мережі, жінка, яка називає себе бабусею Максима Чурилова – одного з потерпілих від вакцинації.

 

“Провакцинували весь полк. Багато хто відмовлявся, але відмова не була прийнята … У Максима почався набряк горла … Доба в реанімації!.. Зухвале неподобство! Вони просто вбивають наших дітей!” – розповідає жінка.

У кримських пабліках російських соцмереж поширюється інформація про більш ніж 20-х призовників цієї частини, які злягли з високою температурою після застосування російської вакцини.

Нагадаємо, МОЗ України провалило закупівлю вакцини NVX-CoV2373 американської розробки, яку виготовляє індійська компанія Serum.

Як заявила заступниця голови ВР, депутатка “Батьківщини” Олена Кондратюк, Верховна рада повиннна розглянути питання щодо відповідальності уряду за безпрецедентний підрив нацбезпеки через провал вакцинації проти COVID-19.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE