Politerno > Україна і світ > Повернення Навального: під “Внуково” стягнули автозаки. ВІДЕО – ФОТО

Повернення Навального: під “Внуково” стягнули автозаки. ВІДЕО – ФОТО

  • 17 Січня, 2021
  • 626 Переглядів
  • 0

У неділю, 17 січня, до аеропорту Внуково, куди має прилетіти з Німеччини російський опозиціонер Олексій Навальний, стягується сепцтехніка, відомо про затримання людей.

У зв’язку з поверненням Навального до РФ силові структури у Москві, Петербурзі та інших великих російських містах приведені в стан підвищеної готовності.

За інформацією «Фонтанки», з ранку 16 січня оперативники всіх силових підрозділів, так чи інакше пов’язаних з припиненням несанкціонованих акцій і мітингів, знаходяться в стані навіть не підвищеної уваги, а готовності номер один.

За даними ЗМІ, на робочих місцях знаходиться практично весь особовий склад Центрів “Е” МВС, відділів по боротьбі з тероризмом і екстремізмом регіональних управлінь ФСБ, а також підрозділи Росгвардії.

В аеропорту Внуково, куди прилітає Навальний, ще з суботи чергує поліцейське посилення.

Такі заходи вжито у зв’язку з тим, що за даними силовиків, близько 6 тисяч прихильників Навального мають намір його зустрічати біля аеропорту.

Станом на ранок неділі відомо, що силовики в Петербурзі вже затримали принаймні 8 осіб, які планували зустрічати Навального у Внуково. Зокрема, вранці 17 січня в аеропорту “Пулково” перед посадкою на рейс до Москви затримали головного редактора телеграм-каналу “Агіт Росія” Павла Іванкіна і ще двох активістів – Олексія Барича і Олександра Края.

Нагадаємо, наприкінці грудня у Москві було затримано кількох прихильників опозиційного політика Олексія Навального. Це відбулося після публікації розмови зі своїм можливим отруйником, повідомляє Медуза.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE