Politerno > Україна і світ > Як одіозна Наталія Вітренко виправдовувала захмарні заробітки сина в “Нафтогазі”. ВIДЕО

Як одіозна Наталія Вітренко виправдовувала захмарні заробітки сина в “Нафтогазі”. ВIДЕО

  • 18 Січня, 2021
  • 1305 Переглядів
  • 0

Лідерка “Прогресивної соціалістичної партії України”, одіозна політикиня Наталія Вітренко записала відео на підтримку свого сина, колишнього топ-менеджера НАК “Нафтогаз України” Юрія Вітренка.

Ролик під назвою “Мати за сина” Наталія Вітренко опублікувалана своєму каналі в YouTube ще 21 грудня, коли Юрій Вітренко був призначений виконувачем обов’язків міністра енергетики.

Про те популярним це відео стало сьогодні завдяки посту блогера Дениса Казанського.

Наталія Вітренко пів години говорить про досягнення сина на посаді виконавчого директора НАК “Нафтогаз України” і захищає його від нападок.

“Звідки взялися такі зарплати і премії в “Нафтогазі”? Це що, Юра сам собі поклав заробітну плату, а потім премію? Чи це норма закону про наглядові ради? Хто винен? Хто прийняв це закон, хто його підписав!”, – зауважує вона.

За словами Вітренко, “цькування” її сина організували ЗМІ, підконтрольні олігархові Фірташу.

“Фірташ – це Льовочкін, це Бойко, це Медведчук! Це ж “Росукренерго”!”, – запевняє Вітренко.

“Хоч хтось десь колись сказав проти Юрія Вітренка, що він корупціонер, що він вкрав, що він брав відкати? Ніхто, я це відстежую! Ніхто, ніде і ніколи!”, – заявила вона.

За словами Наталії Вітренко, після “перевороту” (так глава “Прогресивної соціалістичної партії України” називає Революцію Гідності – ред.) керувати “Нафтогазом” покликали “молодих хлопців, які не хотіли красти”.

“І, перш за все, це мій син. Я не можу за Коболєва відповідати. А за сина буду відповідати”, – зазначила Вітренко.

“Я пишаюся своїм сином. Я пишаюся, що він став таким висококласним професіоналом. Що він така грамотна, така смілива, така ґрунтовна людина”, – підсумувала Вітренко.

Раніше вона називала владу, що запросила Юрія Вітренка на роботу, “неонацистами” і “хунтою”, – зазначає Казанський.

Нагадаємо, 17 грудня Верховна Рада не змогла призначити Юрія Вітренка на посаду першого віцепрем’єр-міністра – міністра енергетики України. Відповідну постанову на засіданні в четвер підтримали 186 народних депутатів за необхідного мінімуму 226 голосів. Однак він заявив, що має намір повторно поборотися за крісло в Кабміні.

21 грудня Кабінет Міністрів призначив колишнього виконавчого директора НАК “Нафтогаз України” Юрія Вітренка виконуючим обов’язки міністра енергетики.

Спікер парламенту Дмитро Разумков назвав некоректним призначення Юрія Вітренка на посаду в. о. міністра енергетики після того, як парламент не підтримав його кандидатуру.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE