Politerno > Україна і світ > “Бац – вуаля” і Зеленський вже “трохи” злий на Трампа

“Бац – вуаля” і Зеленський вже “трохи” злий на Трампа

  • 30 Січня, 2021
  • 890 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський, виявляється, “трохи” злий на експрезидента США Дональда Трампа.

Про це Зеленський заявив в інтерв’ю програмі Axios на американському телеканалі HBO.

Журналіст: “Я бачу, ви злий на президента Трампа. Можливо, трохи?”

Зеленський: “Трохи”.

Повну версію інтерв’ю мають оприлюднити в неділю, 31 січня.

Цікаво, що скажуть про цю заяву прихильники Зеленського, котрий ще у 2019 році хвалив Трампа і захоплювався його політичними талантами, критикуючи посла США в Україні з табору демократів та канцлерку Німеччини Ангелу Меркель.

Зеленський активно користувався послугами лобістів у США, щоб нормалізувати відносини з адміністрацією Трампа.

Нагадаємо, 29 січня президент Володимир Зеленський порівняв деяких українських політиків із гепардами, звинувативши їх у швидкій зміні поглядів.

У своєму відеоблозі у п’ятницю він вдався до таких порівнянь, коли коментував ухвалення Радою закону “Про народовладдя через всеукраїнські референдуми”.

Володимир Зеленський не називав конкретних імен чи партій. Проте зі сказаного зрозуміло, що він має на увазі Юлію Тимошенко та очолювану нею партію “Батьківщина”.

“Спочатку вони були категорично проти референдуму. Але, бац – вуаля, і тепер вже ініціюють референдум з п’яти питань чи скількох там. Думаю, мем facepalm можна зробити офіційним логотипом цієї політичної сили і слоган: “20 років на ринку перевзувань”, – сказав Зеленський.

Напевно, президент так і не зрозумів суть ініціативи лідерки “Батьківщини” щодо проведення ініційованого нею референдуму.

Як відомо, партія “Батьківщина” ініціює проведення референдумів з п’яти питань, про що лідерка політсили Юлія Тимошенко заявила з трибуни Верховної Ради 27 січня.

Юлія Тимошенко назвала ухвалений напередодні парламентом закон про референдум “поганим”. Вона упевнена, що “звичайні люди ніякого референдуму провести не зможуть через бюрократичні процедури”. Тому експрем’єрка запевнила, що її політсила “допоможе народу” проявити свою волю.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE