Politerno > Україна і світ > Кадиров тролить ФБР, мовляв, розкаже за $250 тисяч, де “кухар Путіна”

Кадиров тролить ФБР, мовляв, розкаже за $250 тисяч, де “кухар Путіна”

  • 4 Березня, 2021
  • 747 Переглядів
  • 0

Глава Чечні Рамзан Кадиров пожартувати над ФБР, оприлюднивши фото з російським бізнесменом Євгеном Пригожиним, якого раніше ФБР оголосило в розшук.

Кадиров “зажадав” 250 тисяч доларів винагороди за повідомлення про його місцезнаходження, про що написав у своєму Telegram-каналі.

 

“Я дізнався, що за інформацію про знаходження петербурзького бізнесмена Євгена Пригожина ФБР готове виплатити аж 250 тисяч доларів.

Упустити таку щедру винагороду було б нерозумно, тому офіційно заявляю: Євген Пригожин знаходиться у мене в гостях в Грозному.

З почуттям виконаного громадянського обов’язку готовий безсоромно отримати заслужену премію, але з однією умовою – візьму тільки готівкою”, – зазначив лідер Чечні.

Кадиров додав, що віддає перевагу валізі з купюрами по 20 доларів готівкою, бо його “іноземні рахунки з мільйонами доларів були заблоковані через санкції Євросоюзу і США”.

Після передачі грошей Кадиров обіцяє “повідомити точне місцезнаходження” Пригожина: “в даний момент він поруч зі мною і навіть не підозрює, що його чекає подорож в країну ковбоїв”.

Нагадаємо, на початку грудня США запровадили санкції проти 3 громадян Росії і 6 компаній, пов’язананих з главою Чечні Рамзаном Кадировим. У список санкцій потрапив і сам Кадиров. Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що нові санкції США проти наближених осіб Рамзана Кадирова є надуманими.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE