Politerno > Україна і світ > Любицького, який продав канал медіахолдингу Медведчука, вигнали з райради

Любицького, який продав канал медіахолдингу Медведчука, вигнали з райради

  • 6 Березня, 2021
  • 1142 Переглядів
  • 0

У п’ятницю, 5 березня, під час засідання Львівська райрада проголосувала за дострокове припинення повноважень депутата від ВО “Свобода” Романа Любицького, який продав канал “Перший незалежний” групі кума Путіна Медведчука.

Про це повідомляє ВО “Свобода” в соцмережі “Фейсбук”.

 

Також підкреслюється, що Любицького виключили з лав об’єднання.

“На пленарному засіданні в п‘ятницю, 5 березня, Львівська районна рада проголосувала за дострокове припинення повноважень депутата Романа Любицького, обраного від ВО “Свобода”. Надалі інтереси виборців ВО “Свобода” у Львівській районній раді представлятиме Володимир Харчук”, – сказано в повідомленні.

Раніше ми повідомляли про те, що співробітники каналу засуджують рішення гендиректора Романа Любицького продати канал ТОВ “Медіахолдинг НОВИНИ” і вимагають від власників усунути його з посади.

Співробітники каналу стверджують, що Любицький, який ухвалив рішення про його продаж, причетний до каналу “тільки юридично” і не впливає на його редакційну політику.

“Вимагаємо від власників ТОВ “НТА – Незалежне телевізійне АГЕНТСТВО” негайної реакції і відсторонення Романа Любицького від займаної посади”, – сказано в заяві.

Нагадаємо, 26 лютого о 18:00 у супутниковому та онлайн-ефірі телеканалу “Перший незалежний”, купленого представником медіагрупи Тараса Козака, розпочалося мовлення.

Його відключили за годину після виходу в ефір.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE