Politerno > Україна і світ > Семенченко каже, що про його ПВК знали в СБУ та інших правоохоронних органах

Семенченко каже, що про його ПВК знали в СБУ та інших правоохоронних органах

  • 7 Квітня, 2021
  • 597 Переглядів
  • 0

Екснардеп Семен Семенченко стверджує, що про діяльність його ПВК, яку слідство називає незаконною, було відомо СБУ та іншим правоохоронним органам.

Про це він заявив під час апеляційного засідання у так званій справі ПВК, повідомляє hromadske.

“Те, що ми робили, було відомо і СБУ, і іншим правоохоронним органам. А те, що зараз відбувається — це шкодить нашій країні і знищує усе те, що ми робили”, — сказав Семенченко.

Також екснардеп наголосив, що йому не залишають вибору і згодом він озвучить інформацію з прізвищами, яка може зашкодити національній безпеці України. Він запевнив, що не мав на меті порушувати закон, а хотів створити умови для колишніх військових.

“Ми хотіли, щоб хлопці, які повертаються з війни — не спивалися, не стрілялися, а мали нормальні умови, нормальний заробіток”, — сказав Семенченко.

Семенченко пов’язує звинувачення на свою адресу із тим, що у лютому в Білорусі вийшов сюжет, де його звинувачували у зв’язках з повстанцями, які діяли нібито проти режиму Лукашенка та озвучили інформацію про те, що він тренує їх на базі під Києвом.

“Потім одного з тих, кого пов’язували зі мною (Миколу Автуховича — ред.), арештували за тероризм і активно почалась фальсифікація нашої справи в Україні”, — сказав ексдепутат.

Нагадаємо, 26 березня суд заарештував на 2 місяці екскомандира добровольчого батальйону “Донбас” і екснардепа Семена Семенченка без альтернативи застави у справі про незаконне створення приватної військової компанії.

Заарештованого у справі приватної військової компанії екснардепа Семена Семенченка госпіталізували через погіршення самопочуття і до нього не пускають захисників.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE