Politerno > Україна і світ > США мають розмістити Patriot в Україні, ескалацією на Сході РФ тестує Захід – Єрмак і Зеленський Time

США мають розмістити Patriot в Україні, ескалацією на Сході РФ тестує Захід – Єрмак і Зеленський Time

  • 13 Квітня, 2021
  • 693 Переглядів
  • 0

Загостренням напруги на Сході України РФ проводить тест Заходу і намагається його залякати. Своєю чергою США можуть розмістити ракетні системи Patriot в Україні через військову агресію Росії.

Про це президент України Володимир Зеленський і глава Офісу президента Андрій Єрмак заявили у коментарі журналу Time під час останнього візиту на Донбас.

“Україна тримає лінію проти Росії не тільки за нас, але і за Захід. А де США розміщують свої ракети “Patriot”? Найближчі – у Польщі. Вони повинні бути тут”, – сказав Андрій Єрмак.

За словами президента Володимира Зеленського, війська Росії на кордоні з Україною це спосіб “підняти температуру настільки, щоб показати, що Захід коливається в свою підтримку України, що вони насправді не бачать в ній партнера”.

“Що вони хочуть зробити, то це підняти температуру рівно настільки, щоб показати, що Захід не впевнений у своїй підтримці України, що вони насправді не бачать в нас партнера. Це свого роду тест”, – сказав Зеленський.

Зеленський вважає, що “це свого роду перевірка”, але у виданні вважають, що зараз його більше цікавить членство в НАТО, ніж присутність в Україні високотехнологічної зброї.

“Вони (у Кремлі – ред.) хочуть, щоб Захід боявся сили Росії, її могутності… У цьому немає великого секрету”, – відзначив президент України.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE