Politerno > Україна і світ > Зашквари Тищенка і Шевченка: Разумков очікує реакції “СН”, а Кошкіна дякує, що “не мінет Путіну”

Зашквари Тищенка і Шевченка: Разумков очікує реакції “СН”, а Кошкіна дякує, що “не мінет Путіну”

  • 21 Квітня, 2021
  • 969 Переглядів
  • 0

Головна редакторка “LB.ua” Соня Кошкіна розкритикувала партійну дисципліну у “Слузі народу” через гулянку нардепа Миколи Тищенка і поїздку “слуги” Євгена Шевченка до самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Серед іншого, у своєму Telegram Кошкіна зазначила щодо Шевченка: “Дякую, хоч не Путіну мінет зробив – уже добре”.

Ймовірно, журналіст могла зробити помилку у слові “мінет”, наразі пост виправлений.

Нардеп від “Слуги народу” Гетьманцев на це відповів: “Те, що Соня Кошкіна займається моралізаторством щодо поведінки Слуг народу не дивно. Дивно чому вона не знає як пишеться слово мінет”.

При цьому сам Гетьманцев теж допустив кілька помилок, зокрема, у пості відсутні потрібні розділові знаки.

Своєю чергою спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що йому соромно за поведінку нардепа від “Слуги народу” Миколи Тищенка, який під час посиленого карантину святкував із друзями день народження дружини у київському готелі.

Про це пише “Інтерфакс-Україна” з посиланням на пресконференцію Разумкова у Луцьку.

“Соромно. Сьогодні так робити не можна”, – зазначив Разумков.

Разумков наголосив, що представники влади мають розуміти, що сьогодні держава перебуває в непростій ситуації, у багатьох людей “закритий бізнес, багатьом не вистачає ресурсів для нормального існування”.

Він також висловив сподівання, що фракція “Слуги народу” відреагує, і на ситуацію з Тищенком, і на нецензурні висловлювання голови парламентського комітету з питань фінансів Данила Гетманцева у відповідь на критику партійної дисципліни, яка пролунала від представника ЗМІ.

Нагадаємо, народний депутат Микола Тищенко влаштував вечірку в готелі на Подолі під час локдауну. У зв’язку з цим поліція відкрила кримінальну справу. “Схеми” показали вечірку Тищенка під час локдауну.

Нардеп від “Слуги народу” Євгеній Шевченко зустрівся з Олександром Лукашенком у Палаці Незалежності в Мінську і заявив, що завжди мріяв про знайомство.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE