Politerno > Україна і світ > Нардеп Тищенко влаштував вечірку на день народження дружини в розпал локдауну у столиці. ВІДЕО – ФОТО

Нардеп Тищенко влаштував вечірку на день народження дружини в розпал локдауну у столиці. ВІДЕО – ФОТО

  • 19 Квітня, 2021
  • 842 Переглядів
  • 0

Народний депутат від “Слуги народу” Микола Тищенко, незважаючи на локдаун в Києві, влаштував масштабне святкування дня народження дружини Алли Барановської.

Як пише “Страна”, вечірка нібито відбулася в столичному готелі Fairmont. На кадрах видно, що персонал обслуговування перебував у масках, проте всі гості були без індивідуальних засобів захисту.

Відомо, що гостей розважала співачка Катя Корецька і танцівниці. Судячи з фото і відео, людей було багато, адже стіл сервірований на велику кількість персон.

Інтер’єр закладу був прикрашений пір’ям і свічками в стилі “Великого Гетсбі”. Також помітно, що ніяка дистанція між столами і стільцями для відвідувачів не дотримується.

Нагадаємо, у квітні минулого року розгорівся скандал навколо ресторану “Велюр” Миколи Тищенка після того, як журналісти викрили ресторан у підпільній роботі під час карантину.

Екснардеп Борислав Береза оприлюднив відео, на якому видно не замурований екснардепом Олегом Ляшком вхід у ресторан “Велюр”.

 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE