Politerno > Україна і світ > Новим головою Київської облради знову обрали “слугу”, тільки вже із заступником від “ЄС”

Новим головою Київської облради знову обрали “слугу”, тільки вже із заступником від “ЄС”

  • 27 Квітня, 2021
  • 571 Переглядів
  • 0

На позачерговому засіданні Київської обласної ради 59 голосами ухвалено рішення про відставку колишнього керівництва ради – Олександра Склярова і його заступників. Новою главою Київської обласної ради обрали депутатку від “Слуги народу” Наталію Гунько, чию кандидатуру підтримали 58 депутатів облради.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Першим заступником голови став представник партії “За майбутнє” Ярослав Добрянський (за проголосували 57 депутатів), а другим заступником – депутат “Європейської Солідарності” Тетяна Семенова (за проголосували 58 депутатів “.

У той же час глава фракції “ЄС” в облраді Георгій Цагареішвілі заявив, що політсила залишається в опозиції.

Він зазначив, що партія “Європейська Солідарність”, яка здобула перемогу на місцевих виборах в області, не може дозволити, щоб “бездарне керівництво облради гальмувало розвиток Київщини”.

“Ми не можемо дозволити і далі залишати область з недієздатною обласною радою”, – підкреслив Цагареішвілі.

За його словами, головна причина, чому сьогодні фракція “ЄС” підтримала переформатування більшості в обласній раді – повний провал діяльності попередньої коаліції і критична ситуація, яка склалася в області.

“Головна причина – повний провал діяльності коаліції “Слуг”, ОПЗЖ і “Батьківщини”, яка за пів року не змогла провести жодного засідання, яка прийняла непрозорий і антисоціальний бюджет, бездіяльність якої призвела до невиконання соціальних програм і поставила під загрозу реалізацію інфраструктурних проєктів в області”, – пояснив депутат.

“Як опозиція ми будемо контролювати кожен крок влади, будемо критикувати те, що суперечить нашим принципам і баченню, і як відповідальна опозиція будемо голосувати за все, що буде сприяти розвитку Київщини”, – підсумував він.

Нагадаємо, сьогодні депутати Київської обласної ради проголосували за відставку голови Олександра Склярова від партії “Слуга народу”. Також звільнили його заступників від партій “Опозиційна платформа – За життя” і “Батьківщина”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE