Politerno > Україна і світ > Під час локдауну “слуги” збирались у готельно-ресторанному комплексі – “Схеми”. ВІДЕО

Під час локдауну “слуги” збирались у готельно-ресторанному комплексі – “Схеми”. ВІДЕО

  • 29 Квітня, 2021
  • 811 Переглядів
  • 0

Народні депутати від “Слуги народу” і ще принаймні два десятки представників президентської політсили в Київській області нехтували жорсткими карантинними обмеженнями, запровадженими на час локдауну.

Про це йдеться у розслідуванні “Зе-карантин” для “слуг народу” програми “Схеми”.

Журналісти показали, що під час локдауну народні депутати від партії “Слуга народу” Андрій Мотовиловець, Анатолій Гунько і Артем Культенко та їхні однопартійці-депутати з Київської обласної ради провели кількагодинну зустріч у заміському готельно-ресторанному комплексі Koncha Zaspa Park. Співвласником ресторану в цьому закладі є депутат Київської облради від “СН” Сергій Левченко, який теж був присутній. 

Деякі з них пояснили зібрання у комплексі “паралізованою роботою облради” і неможливістю знайти “інший коворкінг”.

Автомобіль, яким користується голова комітету з питань бюджету і народний депутат “Слуги народу” Юрій Арістов, помітили біля ресторану “Адріатік” у центрі Києва 8 квітня. Тоді в столиці уже діяв посилений карантин.

Через годину знімальна група зафіксувала, як з третього поверху спустився чоловік і залишив ресторан через кухню – ним виявився Арістов з компанією людей. Гості ресторану, кухар та офіціант були без захисних масок.

Пізніше журналісти декілька разів бачили, як Арістов відвідував цей ресторан, на що той відповів, що відвідував заклад, аби “поспілкуватись з другом”.

“Схеми” розповіли, що на вечірці у заступника керівника фракції та кума керівника Офісу президента Андрія Єрмака Миколи Тищенка були присутні низка колег. Серед них – Олександр Трухін та колишній нардеп від “Слуги народу”, а нині керівник Черкаської ОДА Олександр Скічко з дружиною.

Нагадаємо, народний депутат Микола Тищенко влаштував вечірку в готелі на Подолі під час локдауну. У зв’язку з цим поліція відкрила кримінальну справу.

 “Схеми” показали вечірку Тищенка під час локдауну.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE