Politerno > Україна і світ > ЗМІ виклали запис ймовірної розмови Медведчука з ватажком “ДНР” Пушиліним

ЗМІ виклали запис ймовірної розмови Медведчука з ватажком “ДНР” Пушиліним

  • 8 Травня, 2021
  • 791 Переглядів
  • 0

Опубліковано запис можливої розмови кума Путіна, лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука з ватажком терористичного угрупування “ДНР” Денисом Пушиліним.

Запис оприлюднив  “24 канал”.

На записі двоє чоловіків, чиї голоси схожі на голоси Медведчука й Пушиліна, дружньо спілкуються та обмінюються вітаннями. При цьому обидва бажають один одному “побільше перемог у житті”.

За даними журналістів “24 каналу”, ця розмова відбулася 9 травня 2015 року – тоді Медведчук зателефонував Пушиліну, аби привітати з “подвійним святом” – днем народження та 9 травня.

У свою чергу чоловік з голосом, схожим на голос Пушиліна, дякує, та вітає співрозмовника у відповідь словами “дай нам бог побільше перемог у житті”.

“Вітаю, Денисе Володимировичу, по-перше, з днем народження. По друге, з днем перемоги”, – ймовірно, говорить Медведчук на записі.

 

Нагадаємо, у розпорядженні Obozrevatel опинився запис розмов Віктора Медведчука і колишнього радника президента РФ Владислава Суркова.

Касаційний адмінсуд у складі Верховного суду відмовив повністю у задоволенні позовних вимог телеканалів «112 Україна», NewsOne та Zik щодо скасування указу президента Володимира Зеленського про санкції відносно цих медіа.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE