Politerno > Україна і світ > “Голос” можуть залишити відразу 10 нардепів. Список депутатів

“Голос” можуть залишити відразу 10 нардепів. Список депутатів

  • 9 Червня, 2021
  • 839 Переглядів
  • 0

Нардепка від “Голосу” Соломія Бобровська і ще 9 її колег по фракції спільно приймуть рішення про своє подальше перебування в партії.

Про це вона повідомила Українським Новинам.

“Ми давно розглядали цю можливість, не один місяць, але все-таки намагалися зберегти можливість бути в партії, змінити статут, переобрати голову партії. Це все має відбутися на з’їзді, який повинен бути в липні. Сергій (Притула) прийняв таке рішення (оголосити про вихід до з’їзду), це його право. Ми як люди, які формували партію 2 роки тому, я зокрема, будемо приймати рішення разом, щоб це була консолідована позиція”, – сказала вона.

Бобровська підтвердила, що мова йде про депутатів, які підписали заяву про переобрання керівництва партії через узурпацію влади ще в кінці березня:

– Галина Васильченко; 

– Юлія Клименко;

– Роман Лозинський; 

– Соломія Бобровська; 

– Наталя Піпа; 

– Ольга Стефанишина;

– Олександра Устинова; 

– Володимир Цабаль;

– Андрій Шараськін;

– Ярослав Юрчишин. 

Вона вважає, що заява партії “Голос” після оголошення про вихід з партії телеведучого Сергія Притули – це приклад провальної комунікації з боку керівництва.

“Це провальна комунікація з боку партії, тому що так себе не ведуть, мені здається, що це вже класичний приклад українського політичного проєкту, в якому не розуміють як пояснити рішення, коли від тебе йдуть лідери, які створювали партію і є її особами. Провальна, тому що вони добре розуміють, що проєкту партії “Голос” приходить кінець”, – додала Бобровська.

За словами Бобровської, зараз вищевказані депутати обговорюватимуть питання прийняття спільного рішення з приводу перебування в складі партії.

Депутати хочуть почути остаточне рішення Притули про його вихід з партії, а також думки інших депутатів фракції про події навколо “Голосу”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE