Politerno > Україна і світ > Експерт про люмпен-молодь як електоральний грааль Зеленського

Експерт про люмпен-молодь як електоральний грааль Зеленського

  • 14 Червня, 2021
  • 917 Переглядів
  • 0

Президент Зеленський зберігає свій рейтинг першого туру дворічної давності, а в другому турі він виграє у всіх суперників. Так показує соціологія з різних джерел, тобто, інфа достовірна.

У жодного українського президента схожої рейтингової стабільності не було. І це при його кричущій некомпетентності і очевидній нечистоплотності його оточення, перш за все, значної частини «Слуг».

Питання: і яким же чином це чудо відбувається?

Справа в тому, що Володимиру Зеленському вдалося те, про що мріяли всі політичні покоління України – зачепити і затягнути на вибори молодь. Вдалося завдяки «95 кварталу» і його імітації політики у вигляді стьобу те гегів.

Йдеться, в першу чергу, про українців від двадцяти до тридцяти, які не цікавляться політикою, економікою та іншими нудними дорослими справами. Їм куди цікавіше потусити, сходити на пиво, випити і покурити, позайматися легким, ні до чого не зобов’язуючим сексом. Звідки гроші на таке проведення часу? Предки дають. А звідки батьки беруть гроші? Так у них якісь складні заморочки, від яких не пре…

Цей електоральний прошарок знав ВОЗа як зірку шоу-бізу. Він сподобався їм і як кандидат, і як президент – прикольний, посміхається, говорить рішуче, відосікі запилює… А що ще потрібно від кльового президента країни? Усілякі там показники, відсотки і критерії – це ж напряжно дорослі теми.

До цієї електоральної стратегії примикають інші інфантильні громадяни України, які відрізняються за віком, але не за рівнем суджень про навколишнє.

Цих виборців відірвати від Зеленського вкрай складно – адже вони судять не за результатами, а чисто по картинці, а тут у ВОЗа все відмінно.

Зрозуміло, економіка з часом наздожене: Зеленський стане поганим і втратить їхню підтримку, коли у батьків закінчаться гроші, щоб давати своїм чадам на пиво, а їхнім дорослим братам по нерозуму стануть затримувати пенсії, тому що в бюджеті все більш зростаюча чорна діра.

Але це завтра, а сьогодні Володимир Зеленський і його оточення правлять бал, все більше скочуючись до свавілля і по відношенню до опонентів, і по відношенню до суспільства. Не бачу варіантів, як це може скінчитися добром і миром.

Олександр Кочетков



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE