Politerno > Україна і світ > Це дуже небезпечно — мати біля керма країни і армії особу, яка виправдовує себе власною наївністю, – адвокат Антоненка Маслов

Це дуже небезпечно — мати біля керма країни і армії особу, яка виправдовує себе власною наївністю, – адвокат Антоненка Маслов

  • 25 Червня, 2021
  • 845 Переглядів
  • 0

Мати біля керма країни і армії людину, яка виправдовує себе власною наївністю, – дуже небезпечно.

Про це на своїй сторінці у фейсбуку написав адвокат Андрія Антоненка Леонід Маслов, коментуючи заяву президента Володимира Зеленського про провал спецоперації щодо “вагнерівців”.

“#вагнергейт. Пан Зеленський тепер випрадовується власною дитячою наївністю. Така собі нова роль: Я — чесний, але не досвідчений політик, мене обдурив Лукашенко. Я хотів по дружньому, без ексцесів, #перєстатьстрєлять, #мишебраття, зазирнути в очі, поїхати на рибалку з Путіним, а мене, недолугого, просто кинув негідник, якому я так довіряв. Це ж не зрада, а просто політична помилка. Майте на увазі, у мене нема досвіду, я — актор”, – зазначив Маслов.

“По-перше, це дуже небезпечно — мати біля керма країни і армії особу, яка виправдовує себе власною наївністю. То помилково міністром МВС призначить ворюгу, а міністром освіти — плагіатора, то подякує корумпованим мусорам за підробку доказів у справі Шеремета, то ворогу спецоперацію здасть. Що ж від такого президента очікувати у майбутньому? “Не ту кнопочку натиснув”? По-друге, “я — чесний, хоча трохи придуркуватий” вже не проходить. Тому що Президент, якого народ обрав саме на тлі попиту на правду, на щирість просто насцяв в очі цьому народові. Просто зухвало і цинічно брехав. Вітаю вас, пане брехло”, – резюмував Маслов.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що глава Офісу президента Андрій Єрмак не причетний до зриву так званої операції по захопленню “вагнерівців”. За його словами, ідея цієї операції належить іншим країнам, а Україну в це питання “максимально намагалися втягнути”. Також, за словами президента, в останній раз, коли він спілкувався з Олександром Лукашенком, вони обговорювали питання затриманих “вагнерівців”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE