Politerno > Україна і світ > Зеленський і лейтенант СБУ Баканов просто виставили нашу країну на посміховисько, – Бутусов про дозвіл на в’їзд Кіркорову

Зеленський і лейтенант СБУ Баканов просто виставили нашу країну на посміховисько, – Бутусов про дозвіл на в’їзд Кіркорову

  • 28 Червня, 2021
  • 1511 Переглядів
  • 0

Філіпу Кіркорову заборонений в’їзд до Литви через його незаконне, за законами України, відвідування Криму – але в Україні в’їзд дозволили!

Про це пише на власній сторінці у Фейсбуці головний редактор Цензор.нет Юрій Бутусов.

Президент Зеленський і лейтенант СБУ Баканов просто виставили всю нашу країну на посміховисько. Дозвіл пособникам окупантів Кіркорову і Басті в’їжджати і заробляти гроші в Україні напередодні Дня Конституції наочно показує, що сам гарант Конституції перекручує основний закон країни і справедливість.

Зеленський, Баканов і співробітники СБУ, які дозволили в’їзд в Україну порушнику наших законів і пособнику окупантів Філіпу Кіркорову, скоїли кримінальний злочин, за який рано чи пізно їм також доведеться відповідати.

Як тепер на нас будуть дивитися у всьому світі – Україна ввела обмеження на відвідування Криму, які сама ж перестала дотримуватися, але вимагає дотримуватися від усього іншого світу!

Ви там в Офісі президента взагалі з глузду з’їхали? Закон забороняє відвідування Криму поза українською юрисдикцією, і санкції діють проти всіх російських громадян, і раз Кіркоров і Баста там були – ніяких винятків бути не може. Правила для всіх! Це і є справедливість.

Але для друзів і партнерів президента Зеленського і «95 кварталу» закони не діють, вони можуть в’їжджати в Україну, тому що їм треба влітку заробити грошей на українцях, дати концерти, а потім вони знову поїдуть робити гроші на концертах в Криму. Це ж бізнес на крові. Божевільні, навіщо ви це зробили? Невже «квартал» розраховує відновити концерти в Москві? Ви вирішили, що будете у владі вічно?

Концерти Басти і Кіркорова в Україні треба зривати, раз президент не захищає закони країни, значить громадяни повинні показати, що змова з окупантами під час війни друзям президента з рук не зійде. Як пророчо сказано в кінофільмі “Кохання у великому місті-3” (вийшов в РФ у 2014-му році, виробництво “95 кварталу”), Зеленський разом з Кіркоровим виглядають як “збоченці”.

Нагадаємо, Міністерство культури та інформаційної політики у відповідь на звернення СБУ виключило російського співака Філіпа Кіркорова зі списку осіб, які загрожують нацбезпеці України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE