Politerno > Україна і світ > “Корабель ВМС Великобританії здійснював мирний прохід через українські територіальні води”: представник Джонсона – Путіну

“Корабель ВМС Великобританії здійснював мирний прохід через українські територіальні води”: представник Джонсона – Путіну

  • 30 Червня, 2021
  • 678 Переглядів
  • 0

Корабель HMS Defender ВМС Британії діяв відповідно до міжнародного права і здійснював мирний прохід через територіальні води України.

Як інформує “ЄП“, про це заявив у середу офіційний представник прем’єр-міністра Бориса Джонсона у відповідь на коментарі президента РФ Володимира Путіна.

Сьогодні Путін заявив, що інцидент з британським есмінцем в територіальних водах поблизу окупованого Криму був провокацією Великої Британії і США.

На прохання прокоментувати цю заяву представник Джонсона сказав: “Я весь час говорив, що цей корабель ВМС Великої Британії здійснював мирний прохід через українські територіальні води відповідно до міжнародного права”.

Як відомо, міжнародна спільнота не визнає окупацію півострова і вважає ці води українськими.

Нагадаємо, Міноборони Британії розслідує виявлення на автобусній зупинці секретних документів відомства, у тому числі щодо проходження судна HMS Defender біля Криму.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE