Politerno > Тернопільщина > Стало відоме ім’я українського воїна, якого у п’ятницю застрелив снайпер

Стало відоме ім’я українського воїна, якого у п’ятницю застрелив снайпер

  • 10 Липня, 2021
  • 1847 Переглядів
  • 0

У п’ятницю, 9 липня, в районі ООС внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення несумісне з життям, ще один був поранений, і двоє – отримали бойове травмування.

24-та ОМБр імені короля Данила у Facebook повідомила, що під час виконання бойового завдання поблизу Золотого загинув старший солдат Володимир Яськів, йому було 43 роки.

“Вчора, 9 липня, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Золоте загинув наш побратим – старший солдат Яськів Володимир Богданович.

Володимир знаходився на чергуванні та вів спостереження за противником, коли  окупанти почали масований обстріл з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, протитанкових керованих ракет та мінометів 82-го калібру”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляють військові, по ворогу відкрили вогонь у відповідь, але під час зміни позиції старшим солдатом Яськівим сталося непоправне, ворожий снайпер його смертельно поранив.

Володимир Богданович Яськів народився 29 липня 1977 року у селищі Великі Бірки, що на Тернопільщині. Невдовзі мав відзначати своє 44-річчя.

Нагадаємо, 5 липня внаслідок обстрілу окупаційними військами позицій ЗСУ один український військовий загинув, ще троє отримали поранення.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE