Politerno > Україна і світ > Мережа АЗС Glusko відновила продаж палива, Данілов заперечує. ФОТО

Мережа АЗС Glusko відновила продаж палива, Данілов заперечує. ФОТО

  • 10 Липня, 2021
  • 990 Переглядів
  • 0

Пов’язана з Віктором Медведчуком мережа автозаправних станцій Glusco відновила продаж палива.

Про це журналіст Євген Плинський пише у своєму фейсбуці.

“А як все гарно починалося. Обшуки СБУ і ДФС, звинувачення в прямому зв’язку з Медведчуком, арешт і закриття мережі. Але … минуло кілька місяців, і все повертається на свої місця. Мережа АЗС Glusko відновила продаж палива. Вчора заїхав і особисто переконався. Відвантажує все те ж ТОВ “Глуск Рітейл”, банки платежі проводять, все супер. Ну а володіє мережею все той же Нісан Моісеєв, який літав із Медведчуком і Козаком у Москву. Що відбувається? Дика некомпетентність СБУ і ДФС, які не можуть довести навіть таку історію до кінця, або це типовий політичний “договірняк”?” – зазначив Плинський.

Водночас секретар Ради національної безпеки й оборони (РНБО) України Олексій Данілов 10 липня назвав інформацію про відновлення роботи мережі АЗС Glusko фейком.

“Запроваджені санкції щодо Медведчука діють у повному обсязі. Інформація, яку цілеспрямовано поширюють у ЗМІ про нібито послаблення санкційного режиму стосовно Медведчука і його активів або про те, що “санкції не працюють”, – свідома і цілеспрямована дезінформація суспільства, (вона. – Ред .) не відповідає дійсності”, – заявив Данілов.

За його словами, не відповідає дійсності і поширена окремими медіа інформація про “начебто купівлю мережі автозаправних станцій, яка належить Медведчуку, однією з комерційних структур”.

Нагадаємо, 19 лютого РНБО наклала санкції на майно Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко через розслідування СБУ щодо можливого фінансування тероризму з боку політика. Тоді секретар РНБО зауважив, що санкції застосовуються до всього майна, яким володіє Медведчук. 11 травня Віктору Медведчуку оголосили про підозру у державній зраді. Відтоді політик перебуває під домашнім арештом.

Днями стало відомо, що родина народного депутата від “Опозиційної платформи – “За життя” Віктора Медведчука задля уникнення санкцій змінила власника 5-палубної яхти Royal Romance, якою володіла раніше.

11 березня Служба безпеки України і Державна податкова служба за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора провели спецоперацію на об’єктах мережі автозаправок Glusco, яку контролюють структури з оточення Віктора Медведчука.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE