Politerno > Україна і світ > “Ніколи це не буде російською територією. Це море – моє дитинство. Ці рапани – смачні!”, – Зеленський обіцяє повернути Крим. ВІДЕО

“Ніколи це не буде російською територією. Це море – моє дитинство. Ці рапани – смачні!”, – Зеленський обіцяє повернути Крим. ВІДЕО

  • 3 Серпня, 2021
  • 611 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський стверджує, що Крим обов’язково повернеться під контроль України і цьому сприятимуть люди, які вважають окуповані території своєю землею.

Зеленський в інтерв’ю телеканалу “Дом” розповів, що повернення окупованих територій – це тільки питання часу, а окупантам ніколи не вдасться із захоплених земель зробити “російську територію”.

“Ти любиш цю країну або не любиш. Любиш – ти українець, не любиш – ти гість, ти мандрівник. Ці люди, які окупували, вони ніколи не будуть любити Крим так, як його любимо ми. Для тебе ця природа унікальна. Для тебе це море – це дитинство. Для тебе ці рапани – вони смачні. І ти, коли їси ці рапани… Я шукаю, а де там пісочок, тому що в дитинстві було так – на зубах. Це прищепити неможливо! Це – моє! Я цей Крим знаю. Ми були на Ай-Петрі. Кострополь, Жуківка, намет… Стрибаєш із 14-ти метрів зі скелі… Дивував свою майбутню дружину: “Ось, дивись, як я можу!”. Тряслися коліна, але стрибав. Це я, я там жив! Це моя земля! Це не їхня земля! Їхні покоління тут рости не будуть! І діти їхні тут не перебувають… Це ніколи не буде російською територією! Ніколи! Не можна в голову прошити татарам: “Ні, вас тут не було. Була депортація? Ви все придумали”. Це неможливо. Хоч всю історію перепишіть, хоч усі міста переназвіть… Неможливо це! Всі вони повернутися до себе додому. Питання часу”, – сказав Зеленський.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE