Politerno > Україна і світ > Кива просить СБУ перевірити діяльність бійця “Азова” Коротких

Кива просить СБУ перевірити діяльність бійця “Азова” Коротких

  • 10 Серпня, 2021
  • 646 Переглядів
  • 0

Народний депутат Ілля Ківа з фракції ОПЗЖ звернувся в СБУ з вимогою перевірити всю діяльність добровольця з полку “Азов” Сергія Коротких, відомого як «Малюта» і «Боцман», на території України.

У Киви є інформація, що він може бути причетний до смерті білоруського активіста Віктора Шишова.

“Відносно стукача Коротких (Боцмана) звернувся в СБУ з вимогою перевірити всю діяльність даного суб’єкта, який знаходиться останні сім років на території України і причетного до резонансних злочинів: вбивств на замовлення і грабежів. Встановити його зв’язок і коло осіб, яких він міг завербувати і втягнути в свою злочинну діяльність. Нагадаю, за останні сім років стукач Сумирних (Боцман) організував більше дванадцяти замовних вбивств, серед яких і вбивство журналіста Павла Шеремета!”, – написав нардеп у своєму Тегеграм.

Нагадаємо, 9 серпня “Нацкорпус” розповсюдив заяву про те, що вівторок, 10 серпня, Служба безпеки України планує штурм колишнього заводу “Атек”, де розташований заснований “Нацкорпусом” націоналістичний молодіжний хаб.

Перед цим “Національний корпус” анонсував масові протести через арешти побратимів.

5 серпня СБУ провела в Харківській області оперативно-слідчі дії в межах кримінального провадження, фігурантами в якому є члени Національного корпусу. Були затримані сім активістів руху.

Під будівлею Шевченківського райсуду Києва зранку відбулася акція на підтримку затриманих членів харківського обласного осередку політичної партії “Національний корпус”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE