Politerno > Україна і світ > Тищенко після штовханини поставив свічку за Лероса, той каже – богохульство. ФОТО

Тищенко після штовханини поставив свічку за Лероса, той каже – богохульство. ФОТО

  • 10 Вересня, 2021
  • 624 Переглядів
  • 0

Заступник голови фракції “Слуга народу” у ВР Микола Тищенко після нападу на позафракційного депутата Гео Лероса поставив у церкві свічку за його здоров’я.

Про це Тищенко повідомив у Facebook.

 “Помолився за здоров’я Гео Лероса. Нехай допоможе йому Господь зійти з хибного шляху і віднайти шлях істинний”, – написав Тищенко.

Тищенко також опублікував своє фото зі свічкою біля ікон. 

Лерос такі дії нардепа назвав богохульством і додав, що Тищенко мав би молитися за тих, “кого убив і покалічив”.

“Коля Оболонський в базах карного розшуку проходить по двох убивствах, торгівлі героїном, рекеті і крадіжках. Була б у нього хоч крапля совісті, він би ставив свічки за тих, кого вбив і покалічив. Церковною мовою його пост – це богохульство. Він експлуатує церкву для політичних маніпуляцій, але це нікого вже не дивує”, – зазначив Лерос у коментарі “Українській правді”.

За словами нардепа, Тищенко “пробив дно ще в дев’яності”, а зараз у нього “просто друга молодість, коли він відчуває вседозволеність”.

Він також “подякував” президенту Володимиру Зеленському за те, що “привів до влади людей з “новою ментальністю””.

Нагадаємо, на засіданні Верховної Ради 9 вересня нардеп з фракції “Слуга народу” Микола Тищенко напав і почав тягати по залі свого колегу Гео Лероса.

Лерос стверджує, що володіє доказами причетності заступника голови фракції “Слуга народу” Миколи Тищенка до організованого злочинного угрупування Савлохи у 90-х роках.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE