Politerno > Україна і світ > Тищенко був бригадиром в ОЗУ Савлохи: торгував героїном, займався розбоями та рекетом, – Лерос. ВІДЕО

Тищенко був бригадиром в ОЗУ Савлохи: торгував героїном, займався розбоями та рекетом, – Лерос. ВІДЕО

  • 22 Квітня, 2021
  • 1444 Переглядів
  • 0

Нардеп Гео Лерос стверджує, що володіє доказами причетності заступника голови фракції “Слуга народу” Миколи Тищенка до організованого злочинного угрупування Савлохи у 90-х роках.

Про це Лерос розповів у відеосюжеті на своєму каналі в youtube.

“Є внутрішня база управління з боротьби з організованою злочинністю “Скорпіон”, в якій акумулюється інформація про кримінальних авторитетів із 1991 року. Ця інформація потрапила до нас … Він (Тищенко. – ред.) був членом ОЗУ і фігурував у кількох кримінальних справах, щодо нього проводилися негласні слідчі дії…”, – каже Лерос.

За даними Лероса, Тищенко був бригадиром Колею Оболонським в одній з найвідоміших київських ОЗУ Савлохи.

Нагадаємо, народний депутат Микола Тищенко влаштував вечірку в готелі на Подолі під час локдауну. У зв’язку з цим поліція відкрила кримінальну справу. “Схеми” показали вечірку Тищенка під час локдауну.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак та нардеп з фракції “Слуга народу” Микола Тищенко подали позов проти народного депутата Гео Лероса щодо “захисту честі та гідності”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE