Politerno > Україна і світ > Депутатів від опозиції не пустили на засідання ТСК у справі “вагнерівців” – Бурбу заслухають в ГУ розвідки

Депутатів від опозиції не пустили на засідання ТСК у справі “вагнерівців” – Бурбу заслухають в ГУ розвідки

  • 24 Вересня, 2021
  • 574 Переглядів
  • 0

Народних депутатів від опозиції не пустили на засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розгляду справи “вагнерівців”.

Про це повідомив нардеп “Голосу” Роман Костенко.

“На засідання ТСК у справі “вагнерівців” знову прийнято рішення не допустити депутатів від опозиції. Крім того, в засіданні оголошено перерву з цікавих причин – приміщення ВРУ, в якому проводилось минуле засідання, тепер не відповідає вимогам “секретності”, бо воно “скомпрометовано” на минулому засіданні! Де і коли продовжиться заслуховування Василя Бурби депутатам не повідомили. Однак сьогодні за результатами засідання ТСК все одно планується проведення брифінгу”, – розповів Костенко.

Своєю чергою, нардеп від ОПЗЖ Ренат Кузьмін у Telegram повідомив, що засідання парламентської слідчої комісії у справі “вагнерівців” перенесли з Верховної Ради до будівлі Головного управління розвідки. 

За словами Кузьміна, спочатку глава ТСК Мар’яна Безугла заявила, що кабінет, де мало проходити засідання, був дискредитований. Тобто, на її думку, нардепи розмістили там прослушку. Після цього роботу вирішили продовжити в Головному управлінні розвідки Міноборони. 

Кузьмін повідомив, що члени ТСК вже виїхали туди. На думку нардепа, є три варіанти подальшого розвитку подій: когось із членів комісії не пустять в ГУР; хтось із членів ТСК не доїде в ГУР; Бурба відмовиться давати пояснення в приміщеннях ГУР. Всі вони призведуть до зриву сьогоднішнього засідання. 

Раніше Безугла анонсувала брифінг за підсумком засідання ТСК на сьогодні на 20:00.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE